jul 20

Onze visie op de mobiliteitstransitie

Gebiedsgericht-werken-aan-mobiliteit-en-brede-welvaart

Gebiedsgericht werken aan mobiliteit

Datum: 20 juli 2023

Ruimte in Nederland is een steeds schaarser wordend goed. De bevolking groeit, we willen economische groei duurzamer maken en tegelijk ruimte maken voor slimme oplossingen met onuitputtelijke energiebronnen zon en wind. En ook voor mobiliteit is ruimte nodig. Onbegrensd ruimte maken voor alle wensen en behoeften rondom verplaatsen kan gewoonweg niet meer. Bij het optimaal inrichten van de beschikbare ruimte strijden altijd meerdere doelen met elkaar.

Wij geloven dat het maken van de juiste keuzes op het gebied van mobiliteit – als schakel tussen wonen, werken en verblijven – een belangrijke bijdrage kan leveren aan alle grote maatschappelijke opgaven. Mobiliteit als ruimtemaker.

Daarbij werken we gebiedsgericht op de best passende schaal: de juiste mobiliteit op de juiste plek op het juiste moment. Van bedrijventerrein tot woonwijk, en van corridor tot centrumgebied. Met oog voor de lokale uitdagingen werken we samen met alle belanghebbenden aan oplossingen. Daarin maken we keuzes vanuit wat van waarde is voor mensen.

In onze projecten werken aan de mobiliteitstransitie door:

  • Perspectief te creëren
  • Maatwerk te bieden
  • Samen te werken
  • De juiste schaal te kiezen
  • En de mens centraal te stellen

Download deze paper waarin wij onze visie delen op de mobiliteitstransitie en toelichten hoe we stapsgewijs werken aan oplossingen met impact.

Download deze visiepaper

Emailadres*
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
Organisatie
Functie
Door dit formulier te verzenden, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dank voor uw download. U ontvangt een link naar het document per email.

Wat je misschien ook interessant vindt