+31 (0)30 215 50 80       Stadsplateau 5, Utrecht

Werkgeversprogramma U15

“Maak samen met werkgevers in de provincie Utrecht een regionaal plan voor het rijksprogramma Beter Benutten.” Dit verzoek kreeg &Morgen in 2011 van het ministerie van I&M. Onze adviseur Frank Steijn pakte deze opdracht op.

Drijfveren werkgevers centraal

Frank heeft met veel energie een groep werkgevers bij elkaar gebracht. Hij voerde individuele gesprekken, schakelde, enthousiasmeerde en verbond mensen met elkaar. Ook organiseerde hij gezamenlijke sessies. De drijfveren van de werkgevers stonden daarin centraal.

Inspirerend voorbeeld

De inspanningen resulteerden in een plan voor een nieuw werkgeversinitiatief: de U15. Ruim 15 toonaangevende Utrechtse bedrijven spraken de intentie uit om samen een actieve en zichtbare bijdrage te leveren aan de bereikbaarheid van de regio. De Utrechtse aanpak bleek al snel een inspirerend voorbeeld te zijn voor andere regio’s.

Ook andere ondersteuning

Sinds september 2015 werkt onze adviseur Jos Hollestelle als projectleider van ‘Lage Weide Duurzaam Mobiel’. Dit is een initiatief van U15 en Industrievereniging Lage Weide (ILW). Lees hier meer over de rol van Jos.

 

Meld u nu aan voor de
&Morgen nieuwsbrief