jul 20
Mobiliteit & gebiedsontwikkeling

Mobiliteit & Gebiedsontwikkeling

Steden zijn en worden als steeds aantrekkelijker gezien als plek om te wonen of te werken. Daardoor staat de openbare ruimte in steden steeds meer onder druk. Maar rekening houdend met o.a. klimaat, leefbaarheid en veiligheid is de binnenstedelijke woningbouwopgave niet alleen groot maar ook precies dat; een opgave.  Dat vraagt om een nieuwe kijk op mobiliteit, door mobiliteit niet meer als ruimtevreter maar als ruimteschepper te zien. Als het aan ons ligt, geen sprookje. Hoe dan? Dat lees je in de whitepaper ‘Mobiliteit en gebiedsontwikkeling’.

DOWNLOAD HIER ONZE WHITEPAPER

Hubs, meer dan mobiliteit

Een verzamelplaats voor alle modaliteiten, maar ook een plek vol leven op loopafstand. Een plek waar buurtbewoners elkaar ontmoeten voor zij hun weg vervolgen. Het grauwe beeld van een parkeerplaats kun je hier achterwege laten, het is juist een mooie plek die zijn passende plek heeft in de wijk. En niet alleen mobiliteit vind je hier, ook supermarkten of scholen kunnen gekoppeld worden aan een hub. Wel zo makkelijk en efficiënt.

Integrale vraagstukken

Het gaat dus niet meer alleen om mobiliteit of een mobiliteitsvraagstuk.  Innovatieve mobiliteit kan juist ruimte bieden om andere doelstellingen te verwezenlijken, en dat betekent het breder definiëren van de business case. De voordelen liggen immers ook op het gebied van bijvoorbeeld gezondheid en klimaat. Opbrengsten is daarom meer dan alleen geld, maar ook geluk, leefbaarheid en aantrekkelijkheid.

Om alle inzichten in de toekomst van gebiedsontwikkeling en mobiliteit uiteen te zetten, schreven wij deze whitepaper ‘Mobiliteit en Gebiedsontwikkeling’. Wil je na het lezen nog verdere informatie ontvangen, neem dan vrijblijvend contact op.

Download deze whitepaper

Door dit formulier te verzenden, ga je akkoord met ons  privacybeleid

Dank voor uw download. U ontvangt een link naar het document per email.

Wat je misschien ook interessant vindt