mrt 21
Bijstelling

&Morgen en Bijstelling werken samen met beleid

Datum: 21 maart 2024

We hebben er een nieuwe netwerkpartner bij. We gaan namelijk structureel samen met Bijstelling werken aan het verbeteren van mobiliteitsbeleid.

Casper Stelling is strategisch adviseur mobiliteit en ruimte bij Bijstelling. Hij is gespecialiseerd in het ontwikkelen van vernieuwend mobiliteitsbeleid. Zijn passie ligt in het verbeteren van beleid door de hele beleidscyclus te evalueren en te herzien. Casper heeft zeer brede ervaring met korte termijnbeleid gericht op “quick win” maatregelen en mobiliteitsmanagement, verkeersmanagement en gedrag. Maar ook met lange termijnbeleid zoals het proces van divergeren en convergeren in integrale MIRT studies.

Daarmee sluit Casper als echte ‘re/thinker’ met zijn bureau Bijstelling naadloos aan bij de werkwijze en visie van &Morgen. Samen werken we aan het verbeteren van mobiliteitsbeleid via integrale uitwerkingen van de gebiedsgerichte aanpak, inzet op gedragsverandering en effectiever samenwerken.

Gedragsaanpak helpt bij stedelijke mobiliteits- problemen

De mens staat centraal bij het effectief oplossen van de mobiliteitsuitdagingen waar we voor staan. En daarvoor is het essentieel om gedrag echt te begrijpen. Lees verder over onze aanpak voor gedragsverandering in deze visiepaper.

Wat je misschien ook interessant vindt