jul 20

Jos Hollestelle partner in Commotion Square

Per 1 juli is Jos Hollestelle (33) partner geworden in Commotion Square, het moederbedrijf van Syndesmo en &Morgen.

Jos kwam ruim tien jaar geleden als stagiair binnen bij het bedrijf. Hij deed in 2007 en 2008 stages bij VNM Advies, een voorloper van &Morgen. “In die tien jaar is er waanzinnig veel veranderd binnen het bedrijf”, vertelt Jos. “Ik heb de transitie meegemaakt van een stichting onder de vlag van de provincie naar een zelfstandig commercieel bedrijf met 27 medewerkers. Daarbij komt – en dat is voor mij toch het belangrijkste – dat we nu veel interessantere opdrachten en opdrachtgevers hebben.”

Mobiliteitsprojecten voor de private sector

Jos is binnen Commotion Square verantwoordelijk voor Syndesmo, dat zich richt op mobiliteitsprojecten voor de private sector. De ontwikkelingen gaan razendsnel en dat maakt het werk ook zo interessant, vindt Jos. “Vroeger was het echt zoeken en praten voor je een bedrijf had dat een mobiliteitsproject wilde draaien. Maar de tijd is echt veranderd. Nu komen grote vooruitstrevende bedrijven naar ons toe en vragen zelf aan ons of we ze willen ondersteunen bij het ontwikkelen van duurzaam en flexibel mobiliteitsbeleid. De vraag komt vaak van de werknemers zelf: die willen hun vervoersbehoefte op een andere manier invullen.”

Informele cultuur

De cultuur bij Syndesmo en &Morgen is informeel en biedt ruimte aan talent, heeft Jos geconstateerd. “Je krijgt hier al snel veel verantwoordelijkheid en als je met goede ideeën komt kun je snel doorgroeien.” Jos is nu partner geworden. Wordt zijn werk daarmee anders? “Eigenlijk niet. Ik blijf gewoon projecten doen voor Syndesmo en ik zou ook niets leukers kunnen verzinnen. Maar het is mooi om samen aan het roer te staan van ons bedrijf. Het thema duurzame en flexibele mobiliteit, waar we ons al die jaren al mee bezig houden, is nu eindelijk breed erkend als een thema voor de toekomst. Dat wordt door steeds meer bedrijven, provincies en gemeentes gedeeld. Zo geven we samen vorm aan de toekomst.”

Wat je misschien ook interessant vindt