+31 (0)30 215 50 80       Stadsplateau 5, Utrecht

&Morgen verhuist naar WTC in Utrecht

Syndesmo en &Morgen zijn in beweging: ons bureau verhuist per 1 oktober naar het nieuwe WTC-gebouw, pal naast station Utrecht Centraal. Vandaag al het kantoor van de toekomst, een plek die aansluit bij onze visie en ambitie. Op een plaats die symbool staat voor mobiliteit. Daar horen wij thuis.

Ons nieuwe adres is per 1 oktober 2018:

&Morgen
Stadsplateau 5
3521 AZ Utrecht

Een echte ontmoetingsplek

Dit pand in hartje Utrecht is het meest duurzame pand van Nederland volgens het internationale BREEAM certificeringssysteem. Ook heeft het pand een zogeheten Well Building Standard-certificaat, dit betekent dat het WTC voldoet aan hoogste normeringen voor de gezondheid en welzijn.

Het nieuwe kantoor demonstreert onze cultuur, onze ambitie en ons merk. Zo beschikken we straks over een tribune waar we &Morgen Labs kunnen geven maar waar we ook zelf met lekker veel collega’s op zitten tijdens een pizzasessie. De werkplekken zelf zijn zo flexibel als een elastiekje zodat we elke dag de werkplek kunnen kiezen naar gelang onze behoefte. Van de meer luidruchtige tribune naar de stille bibliotheek of aan onze verbindende lange lunchtafel. Onze nieuwe stek is daarmee en echte ontmoetingsplek.

Onze thuisbasis is een plek waar we elkaar ontmoeten, waar we kunnen werken en waar ook onze relaties van harte welkom zijn. Om te overleggen, te flexwerken, nieuwe ideeën uit te wisselen of gewoon voor een kop van onze heerlijke koffie.

Ruimte voor nieuw talent

Steeds meer overheden en werkgevers doen een beroep op de expertise van Syndesmo en &Morgen. Ons kantoor groeit en het nieuwe kantoor biedt ruimte om te groeien. Daarom zijn wij blij dat we nieuwe talenten aan ons weten te binden. Kom jij ook bij ons werken? We zoeken een adviseur mobilteitsmanagement.

Kom vooral eens langs in het WTC!

Een kijkje nemen in ons nieuwe kantoor? Benieuwd naar onze beweging? In een levendige omgeving als WTC Utrecht gebeurt er elke dag wel iets nieuws. Wij drinken graag een kop koffie met je en zijn bereikbaar via: T +31 (0)30 25 23 929 of info@enmorgen.nl.

Volg ons via LinkedIn >>

 

Meld u nu aan voor de
&Morgen nieuwsbrief