+31 (0)30 215 50 80       Stadsplateau 5, Utrecht

Luister naar de podcast van Spitsbrekers

63 miljoen uur. Dat is de extra tijd die Nederlandse reizigers per jaar voornamelijk door files kwijt zijn. Dat kost naast een hoop ergernis veel geld. Tien bedrijven strijden om de titel Spitsbreker van het Jaar. Wie boekt de meeste voortgang? In deze podcast hoor je jurylid Jos Hollestelle,  hij is tevens mobiliteitscoach bij Breikers én mobiliteitsexpert bij Syndesmo. Samen met Meindert Schut van BNR Nieuwsradio bespreekt hij drie praktijkcases waaronder eentje van een Spitsbrekers genomineerde: slimmer en schoner bevoorraden met City Hub, verkeersongelukken voorkomen met slimme sensoren en een succesvol beloningssysteem voor fietsende medewerkers (Medisch Spectrum Twente).

In de maandelijkse Spitsbrekers Podcast op BNR Nieuwsradio praat Meindert Schut met juryleden, bedrijven en partners over actualiteiten en oplossingen voor het fileprobleem. Elke maand blikken zij terug op de innovatieve ideeën uit de wekelijkse Spitsbrekers uitzendingen. Ook hoor je hier alles over de Spitsbreker competitie.

Over Spitsbrekers

63 miljoen uur. Dat is de extra tijd die Nederlandse reizigers per jaar kwijt zijn, voornamelijk door files. Dat kost veel geld, en natuurlijk een hoop ergernis. Tien bedrijven strijden om de titel Spitsbreker van het Jaar. Wie boekt de meeste voortgang? Luister naar de wekelijkse uitzending en de maandelijkse Spitsbrekers Podcast tijdens Spitsuur op BNR Nieuwsradio. Daarin hoor je nieuws over mobiliteit, innovatieve oplossingen en de bedrijven met de beste ideeën. Luister naar Spitsbrekers, elke donderdag om 17.20 uur.

op www.spitsbrekers.nl.

Meld u nu aan voor de
&Morgen nieuwsbrief