+31 (0)30 215 50 80       Stadsplateau 5, Utrecht
Terug

De kracht van verbinden

We houden ons bezig met (complexe) veranderopgaven met veel spelers en uiteenlopende belangen. Dit doen we op verschillende niveaus. Strategieontwikkeling om ruimte te scheppen voor een gedeeld perspectief. Het tot stand brengen van duurzame relaties tussen stakeholders. Het organiseren van projecten en veranderingen zodat het lukt om samen succesvol tot resultaten te komen.

We opereren vanuit vraag en behoefte – en werken vanuit een gedeeld belang naar oplossingen. Dit doen we altijd samen met betrokkenen. We maken gebruik van de energie van anderen, waardoor we impact kunnen maken. Zodat we met minder méér bereiken. We brengen beweging, energie of richting. Met als vertrekpunt altijd een duurzame oplossing of (gedrags)verandering. En onze collega’s van Syndesmo doen hetzelfde: binnen organisaties.

&Morgen: al sinds 2000 toonaangevend

&Morgen ontstond in 2012 door de verzelfstandiging van VNM (Stichting Vervoersanalyse en Mobiliteitsadvies). VNM was sinds 2000 dé partner is op het gebied van slim werken en reizen in de provincie Utrecht. Sindsdien maken overheden, werkgevers en marktpartijen uit het hele land gebruik van de kennis, ervaring en het uitgebreide netwerk van &Morgen. &Morgen staat bekend als vernieuwend, enthousiast en met oog voor wat mogelijk is: een club die zaken voor elkaar krijgt. Partijen die iets anders wilden of vastliepen, kregen regelmatig te horen dat ze eens bij &Morgen langs moeten gaan.

Twee markten – twee namen

Vanaf het begin werkten we samen en dat zijn we op steeds meer gebieden gaan doen. In 2016 besloten we om als één organisatie verder te gaan. Samen zijn we nog sterker! De twee namen houden we in stand. Dat vinden we het duidelijkst. &Morgen is er voor overheden, Syndesmo voor het bedrijfsleven.

Syndesmo: oog voor mensen

Ook Syndesmo startte in 2012. De drijfveer van de vier oprichters was: nóg meer verschil maken in de vernieuwing van mobiliteitsbeleid. Niet alleen werken vanuit de inhoud maar met oog voor mensen. Door slimmer werken en slimmer reizen wil Syndesmo organisaties beter laten presteren. Nieuw mobiliteitsbeleid vraagt om het organiseren van een verandering, waarin ander gedrag van mensen een cruciale factor is.

Meld u nu aan voor de
&Morgen nieuwsbrief