+31 (0)30 215 50 80       Stadsplateau 5, Utrecht

Werkgeversinitiatief BREIKERS

In de regio Amsterdam zijn al diverse initiatieven geweest om werkgevers te stimuleren aan de slag te gaan met slim werken en reizen. Omdat de regio nog steeds veel ‘vertraagde ritten’ heeft, namen werkgeversorganisaties ORAM en VNO-NCW het initiatief om zélf een programma te starten.

Kwartiermaker

ORAM en VNO-NCW vroegen &Morgen-adviseur Frank Steijn als kwartiermaker voor het programma. Vol enthousiasme en energie heeft hij een strategie uitgedacht, betrokken partijen samen gebracht en veel werk verzet. Dit resulteerde in de start van het BREIKERS-programma in 2015.

Programmamanager

Ook na de start van BREIKERS is Frank een rol blijven spelen: als programmamanager. Hij zorgt voor verbinding tussen verschillende projecten, stuurt een groep professionals aan, monitort de voortgang en stuurt zo nodig het programma bij. Lees ook zijn blog over een jaar BREIKERS.

Accountmanager

Ook &Morgen-adviseur Rob de Vree is ingeschakeld voor het BREIKERS-programma. Als accountmanager heeft hij veel contact met werkgevers in de Amsterdamse regio. Hij luistert vooral naar hun wensen en knelpunten op het gebied van mobiliteit. Hij probeert te verbinden, bijvoorbeeld door hen in contact te brengen met andere werkgevers, met een adviseur of een marktpartij. Verbinden betekent ook: de belangen van de werkgever koppelen aan de ambitie van BREIKERS: een Vertragingsvrij 2020.

Communicatieadviseur

BREIKERS heeft een online platform waarop werkgevers kennis en ervaringen met elkaar kunnen delen en informatie kunnen vinden. De projectgroep zocht een goede webredacteur met een brede kennis van het vakgebied zakelijke mobiliteit voor werkgevers. Die vonden ze in Linda Blankenstein van &Morgen. Zij weet wat er speelt en welke informatie relevant is voor werkgevers. Linda schreef teksten voor het platform en nam de inrichting van de site voor haar rekening.

 

Meld u nu aan voor de
&Morgen nieuwsbrief