+31 (0)30 215 50 80       Stadsplateau 5, Utrecht

Opstart Brabant mobiliteitsnetwerk

De provincie Brabant schakelde &Morgen-adviseur Frank Steijn in als kwartiermaker voor het Brabant mobiliteitsnetwerk. Al enige jaren was er een Brabants initiatief: BRAMM. Dit moest werkgevers stimuleren aan de slag te gaan met mobiliteitsmanagement. Frank kreeg de opdracht om een ander en vernieuwend programma op te zetten.  Niet meer aanbodgericht (met OV-kaarten etc.), maar een programma waarin de werkgever centraal staat. De provincie vroeg Frank hiervoor vanwege zijn succesvolle rol als kwartiermaker van de U15.

Tomeloze energie

De toegevoegde waarde van Frank zit vooral in zijn positieve blik, tomeloze energie en daadkracht . Hij zegt niet alleen iets, hij doet het ook. Hij heeft betrokken partijen en potentiële partners samengebracht. In korte tijd heeft hij veel mensen gesproken, geënthousiasmeerd, vertrouwen gecreëerd en overtuigd.

Community-aanpak centraal

Frank heeft het nieuwe programma startklaar gemaakt. Een programma waarbinnen de community-aanpak centraal staat. Hij heeft de benodigde rollen beschreven en de opdrachtgever geholpen met de werving van de juiste mensen.

Lees ook de case ‘Brabant mobiliteitsnetwerk’

 

Meld u nu aan voor de
&Morgen nieuwsbrief