+31 (0)30 215 50 80       Stadsplateau 5, Utrecht

Al sinds 2000 toonaangevend

Terug

Al sinds 2000 toonaangevend

&Morgen ontstond in 2012 door de verzelfstandiging van VNM (Stichting Vervoersanalyse en Mobiliteitsadvies). VNM was sinds 2000 dé partner is op het gebied van slim werken en reizen in de provincie Utrecht. Sindsdien maken overheden, werkgevers en marktpartijen uit het hele land gebruik van de kennis,

ervaring en het uitgebreide netwerk van &Morgen. &Morgen staat bekend als vernieuwend, enthousiast en met oog voor wat mogelijk is: een club die zaken voor elkaar krijgt. Partijen die iets anders wilden of vastliepen, kregen regelmatig te horen dat ze eens bij &Morgen langs moeten gaan.

&Morgen: al sinds 2000 toonaangevend

&Morgen ontstond in 2012 door de verzelfstandiging van VNM (Stichting Vervoersanalyse en Mobiliteitsadvies). VNM was sinds 2000 dé partner is op het gebied van slim werken en reizen in de provincie Utrecht. Sindsdien maken overheden, werkgevers en marktpartijen uit het hele land gebruik van de kennis, ervaring en het uitgebreide netwerk van &Morgen. &Morgen staat bekend als vernieuwend, enthousiast en met oog voor wat mogelijk is: een club die zaken voor elkaar krijgt. Partijen die iets anders wilden of vastliepen, kregen regelmatig te horen dat ze eens bij &Morgen langs moeten gaan.

Twee markten – twee namen

Vanaf het begin werkten we samen en dat zijn we op steeds meer gebieden gaan doen. In 2016 besloten we om als één organisatie verder te gaan. Samen zijn we nog sterker! De twee namen houden we in stand. Dat vinden we het duidelijkst. &Morgen is er voor overheden, Syndesmo voor het bedrijfsleven.

Syndesmo: oog voor mensen

Ook Syndesmo startte in 2012. De drijfveer van de vier oprichters was: nóg meer verschil maken in de vernieuwing van mobiliteitsbeleid. Niet alleen werken vanuit de inhoud maar met oog voor mensen. Door slimmer werken en slimmer reizen wil Syndesmo organisaties beter laten presteren. Nieuw mobiliteitsbeleid vraagt om het organiseren van een verandering, waarin ander gedrag van mensen een cruciale factor is.

Meld u nu aan voor de
&Morgen nieuwsbrief