mei 15

Willem
Snel

Bij &Morgen leg ik de verbinding tussen mobiliteit en ruimtelijke ordening. Het vinden van duurzame mobiliteitsoplossingen voor de wereld van morgen is waar ik met veel plezier en toewijding aan werk.

Als landschapsarchitect en stedenbouwkundig ontwerper bij onder meer Mecanoo heb ik jarenlange ervaring met complexe ruimtelijke ordeningsprocessen. In diverse speelvelden weet ik belanghebbenden te verenigen. Dit doe ik door goed te luisteren waardoor ik een vertrouwensband opbouw met alle betrokkenen. Vervolgens bied ik een creatieve en innovatieve oplossing die meerwaarde geeft voor iedereen. Van mij krijgt u antwoorden en nieuwe (mobiliteits)oplossingen die u vooraf niet verwachtte, omdat ik vragen vanuit verschillende invalshoeken bekijk. Ik ben een echte teamspeler die oprecht geïnteresseerd is in mensen en hun drijfveren en graag kennis deelt.

Binnen &Morgen geef ik leiding aan het team Intelligente Mobiliteit. Intelligente Mobiliteit gaat voor mij niet alleen over techniek en data, maar over mensen en hun leefruimte: welke innovaties verbeteren werkelijk de leefbaarheid? Welke ‘smart mobility’ oplossingen leveren letterlijk en figuurlijk ruimte op in de stad? Welke ruimtelijke kansen kunnen we benutten bij bijvoorbeeld de invoering van de zelfrijdende auto? Met andere woorden: laten we niet afwachten wat de techniek ons oplegt, maar bedenken wat wij als samenleving met de techniek willen. Dan werken we in een positieve sfeer en met een gezonde dosis ambitie aan een gezamenlijke droom!

Ziet u in het woud van ‘smart mobility’ door de bomen het bos niet meer? Bel mij dan voor visie, ambitie, draagvlak, en concrete maatregelen waar u en uw organisatie écht verder mee komen.