nov 04

Tanja van Kooten

Tanja

…in een paar zinnen:

Als communicatieadviseur kleurt Tanja graag buiten de lijntjes. Met creatieve ideeën en eigenzinnige concepten weet ze mensen te verrassen en te overtuigen. Ze is snel enthousiast, en weet haar enthousiasme ook minstens zo snel over te brengen op anderen. Bijzondere interesse heeft Tanja in het menselijk gedrag. Hoe komt het dat we doen wat we doen? Zijn wie we zijn? En hoe kun je dit gedrag met slimme (communicatie)interventies beïnvloeden? Tanja zet graag haar kennis hierover in om zo bij te dragen aan oplossingen voor mobiliteitsvraagstukken.

…wordt blij van:

Tanja is een fanatieke hockeyspeelster die als middenvelder graag het hele veld over rent. Haar kleine geluksmomenten: lachende mensen, rijpe avocado’s, zon door het raam, scherpe woordgrappen, spannende Champions League-wedstrijden, kleurige bloemen en alle soorten chocolade.

…is typisch:

Woorden of spreekwoorden creatief samenvoegen of verzinnen; dat is wat Tanja – bewust of onbewust – dikwijls doet. Onder het mom van: “Mijn eigen woordenboek is het leukst!”