nov 04

Tanja van Kooten

Tanja

…in een paar zinnen:

Als adviseur kijkt Tanja graag verder dan de gebaande paden en kleurt ze ook buiten de lijntjes. Want als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Met creatieve ideeën en eigenzinnige concepten weet ze mensen te verrassen en te overtuigen. Ze is snel enthousiast, en weet haar enthousiasme ook minstens zo snel over te brengen op anderen. Bijzondere interesse heeft ze in het menselijk gedrag. Hoe komt het dat we doen wat we doen? Zijn wie we zijn? En hoe kun je dit gedrag met slimme interventies beïnvloeden? Tanja zet haar kennis over gedrag en communicatie graag in om zo bij te dragen aan oplossingen voor mobiliteitsvraagstukken.

…wordt blij van:

Tanja speelt al jaren hockey en rent als middenvelder graag het hele veld over. Ze krijgt energie van vrolijke mensen, lacht om onbedoelde grappige situaties of opmerkingen, wordt enthousiast van creatieve projecten en geniet van ‘koffiemomentjes’.

…is typisch:

Woorden of spreekwoorden creatief samenvoegen of verzinnen; dat is wat Tanja – bewust of onbewust – dikwijls doet. Onder het mom van: “Mijn eigen woordenboek is het leukst!”