jun 10

Annemieke
Stoppelenburg

Annemieke

…in een paar zinnen:

Annemieke is een organisatie- en veranderexpert. Zij adviseert en begeleidt organisaties in uitdagende verandervraagstukken. Al sinds 1990 is zij betrokken geweest bij talloze verandertrajecten. Veranderingen komen vaak prachtig op papier terecht (in ronkende veranderplannen), maar de worsteling is om deze plannen ‘goed van het papier af te laten komen’. Daar ligt Annemieke’s kracht. Veranderingen werkend krijgen – daar ligt haar drive. Ze verbindt belangen en relevante spelers. Het lastige gesprek, de confronterende spiegel en het eerlijke klankbord schuwt ze daarbij niet.

…wordt blij van:

Een goed glas wijn, schone kunsten en lange strandwandelingen, avonturen -niet plannen wel beleven-, uitdagingen, snelle auto’s, breinbrekers en samen met mooie mensen genieten van het goede leven.

…is typisch:

Volhouden en vastbijten,  dat is Annemieke. De weg er naar toe is minstens zo belangrijk als het resultaat. Ze houdt van woorden en nog meer van daden. Daarnaast is Annemieke een echte teamspeler, maar zal ze ook voorop gaan als de situatie daar om vraagt.

(foto: Inge Pont)