+31 (0)30 215 50 80       Stadsplateau 5, Utrecht

Paul van den Hurk

T 06 36 07 86 99

Na mijn studie Bedrijfskunde werkte ik als Salesmanager en Projectmanager in de financiële wereld. Mijn interesse lag echter minder in de financiële sector. Na tijdelijk te hebben gewerkt voor een stichting die elektrisch rijden promoot, besloot ik door te gaan als zelfstandige. Sinds 2015 ben ik freelance adviseur op het gebied van mobiliteit en duurzaamheid.

Focus op duurzame mobiliteit

Mijn huidige focus ligt op:

  • het efficiënter en duurzamer (slimmer en schoner) maken van logistiek en stadsdistributie
  • het benaderen, motiveren en verbinden van bedrijven en overheden met als doel het kweken van meer bewustzijn van de invloed die bedrijven kunnen uitoefenen op hun mobiliteit en een duurzamere leefomgeving
  • het adviseren van bedrijven op het gebied van het verduurzamen van hun wagenpark en bijbehorend beleid

Mijn opdrachtgevers zijn onder meer: Gemeente Rotterdam, Gemeente Amsterdam en de Verkeersonderneming.

Over mij

Ik ben een energiek en gedreven persoon en creeër makkelijk commitment bij anderen. Doelgericht en enthousiast kom ik in situaties met veel onzekerheid snel tot resultaten. Eerlijke en heldere communicatie naar alle partijen staan voor mij op de eerste plaats.

In mijn vrije tijd reis ik graag de wereld rond. Tijdens het reizen vind ik inspiratie voor nieuwe ideeën die ik in mijn projecten toepas.

Sinds 2018 werk ik samen met &Morgen aan diverse projecten, zoals het duurzame mobiliteitsprogramma Ecostars van de gemeente Rotterdam.

Meld u nu aan voor de
&Morgen nieuwsbrief