jan 04

Patrick Langevoort

Patrick

…in een paar zinnen:

Patrick heeft jarenlange ervaring in het verduurzamen en flexibiliseren van zakelijke mobiliteit. Deze ervaring heeft hij opgebouwd aan zowel de aanbiedende kant (leasemaatschappij, IT en laadinfrastructuur), als ook de vragende kant (top-10 grootste wagenpark, scale-up, early adaptor elektrisch vervoer). In de afgelopen jaren heeft hij vooral veel ervaring opgebouwd omtrent het schaalbaar maken van elektrisch vervoer en de bijbehorende laadinfrastructuur. Doordat hij beide zijden goed kent en een realistisch beeld heeft van de behoeftes en mogelijkheden, is hij heel goed in staat om snel, pragmatisch en realistisch jouw mobiliteitsbehoefte te analyseren en te matchen met de vraag naar nieuwe (aandrijf)technologie. Naast deze praktische kennis, beschikt Patrick ook over veel ervaring vanuit een start en scale-up omgeving (profit en non-profit). Deze helpen hem zowel strategisch als schaalbaar te denken en uitdagingen snel om te zetten naar oplossingen en potentiële proposities.

…wordt blij van:

Een rustige dag met zijn gezin. Nieuwe dingen, in de breedste zin van het woord ‘dingen’. Pragmatische oplossingen voor ogenschijnlijk complexe problemen. O ja, en een Belgisch triple biertje of een Gin-GingerAle.

…is typisch:

Intrinsiek gemotiveerd op mobiliteit, creativiteit door een net iets andere kijk, brutale eerlijkheid en transparant verwachtingsmanagement.