feb 05

Mirjam de Keizer

Als projectmanager was ik betrokken bij verschillende verandertrajecten, waaronder de overgang naar een nieuwe manier van werken en de ontwikkeling van een nieuw werkconcept. Daarnaast faciliteer ik diverse workshops op het gebied van veranderen, innovatie en nieuwe ideeën.

 

DNA
Plannen & organiseren zitten in mijn DNA. Met een stiekeme liefde voor lijstjes en excel houd ik van overzicht en zorg ik voor rust. Mijn voelsprieten voor de omgeving zijn groot en houden alles goed in de gaten. De rol van projectmanager past mij hiermee als een jas. Maar naast die structuurkant staat mijn ‘om een bochtje denken’ altijd aan. Door anders te kijken naar dezelfde dingen, zie je dingen die je daarvoor niet zag. Nieuwe dingen ontdekken geeft zoveel energie!

 

Ideeënkweker
Bij &Morgen help ik als ideeënkweker om op zoek te gaan naar vernieuwing en om verder te denken. Ik zet daarnaast mijn expertise als projectmanager in om plannen daadwerkelijk te realiseren.

 

Typisch Mirjam
Ik houd van tegenstellingen, van net even anders en ben nieuwsgierig naar wat ik nog niet ken. Ik zet graag dingen in beweging, neem makkelijk besluiten en geniet van succes. Ik heb plezier door samen te werken en krijg van die lol energie. Naast mijn werk bij &Morgen ben ik ook mede-eigenaar van ontwerpstudio Edvek waar we akoestisch design ontwerpen. De wereld van design en het werken met mijn handen geven mij de afwisseling die ik nodig heb om mijn werk bij &Morgen nog beter te kunnen doen.