okt 30

Mick Schol

Mick

…in een paar zinnen:

Mobiliteit speelt een belangrijke rol in de ruimtelijke ordening / stedenbouw. Het combineren van mobiliteit met thema’s zoals leefomgeving, klimaat en participatie creëert een meerwaarde in gebiedsontwikkelingen. Mijn kracht zit hem in het combineren van deze thema’s en het vertalen naar een mooi plan. Mijn doel is om een toekomstbestendige openbare ruimte te creëren waarin je hedendaagse problemen oplost.

…wordt blij van:

In beweging zijn. Groot sportliefhebber, zelf voetbal ik, bezoek ik wekelijks de sportschool en af en toe ga ik 10km hardlopen. Ik sta niet stil, net zoals de mobiliteit. Ook sta ik niet stil op het werk. Ik werk graag met grafische programma’s. Hierin kan ik mijn creativiteit gebruiken in verschillende werkzaamheden. Ik werk liever verbeeldend i.p.v. een lang rapport te typen. Een beeld kan hetzelfde vertellen als duizenden woorden. Hierdoor kom ik tot kortere onderbouwingen, terwijl de boodschap hetzelfde blijft.

…is typisch:

Ik ga altijd op locatiebezoek. Tijdens een locatiebezoek vallen zaken op die online niet te zien zijn. Ik maak veel foto’s en neem de bevindingen op in mijn analyses.