+31 (0)30 215 50 80       Stadsplateau 5, Utrecht

Marjolein van der Stok

Wat overeenkomt tussen mijn passie voor verre oorden verkennen en mijn rol als adviseur is de ontdekkingstocht. Onderdompelen in een nieuwe cultuur, nieuwe mensen en mijn weg daarin vinden, daar krijg ik energie van. Dat zie ik terug bij onze opdrachten, de hang naar iets nieuws en spannends.

De wereld van mobiliteit is dynamisch en altijd in beweging. Als de beweging er niet is, dan is het de uitdaging aan ons om de beweging in gang te zetten. En in al deze beweging blijven mensen de centrale factor en waarom zij doen wat ze doen. Deze complexiteit en andere ingewikkelde vraagstukken, de puzzel te ontrafelen, zijn mijn drijfveer. Menselijk gedrag en ons vermogen om ons aan te passen aan een almaar veranderende omgeving zijn de sleutel tot een duurzame samenleving waarin mobiliteit een oplossing is, geen bedreiging. Ik hou me ook bezig met een begrip als mobiliteitsgeluk. Van reizen kan je, ook tijdens je dagelijke routine, zoveel energie krijgen!

In projecten ben ik het sterkst in een rol waarbij ik strategisch en inhoudelijk kan meedenken, maar ook pragmatisch aan de slag kan met de implementatie.

 

Meld u nu aan voor de
&Morgen nieuwsbrief