apr 15

Marjolein van der Stok

Marjolein

…in een paar zinnen:

Als mobiliteitsadviseur werkt Marjolein al sinds 2013 aan opdrachten voor zowel overheden als bedrijven. Aanpakken en doorpakken, dat is haar werkstijl. Ze zet graag haar tanden in een inhoudelijk vraagstuk en houdt daarbij haar hoofd koel. Hoe moeilijker de uitdaging, hoe beter. Met haar kennis van gedrag en mobiliteit brengt ze organisaties in beweging. Marjoleins drijfveer? Nederland duurzaam en bereikbaar maken voor iedereen. “Verandering begint bij jezelf,” vindt ze. Dus streeft de nuchtere mobiliteitsadviseur ernaar om nooit een eigen auto te bezitten. “Met de fiets, het openbaarvervoer of een deelauto; tot nu toe kom ik overal!”

…wordt blij van:

Een rots in de branding is Marjolein bij haar Utrechtse lacrosseteam. Daarnaast wordt ze ook blij van: kickboksen, verre reizen, puzzelen met cijfers en uitdagingen.

…is typisch:

Marjolein is een echte teamspeler, die liever de assist geeft dan dat ze zelf een doelpunt maakt. In de schijnwerpers hoeft ze niet te staan. Maar toch zou ze wel bekend willen zijn. Waarom? Omdat ze dan uitgenodigd kan worden voor deelname aan ‘Wie is de Mol?’.