apr 15

Marjolein van der Stok

Nieuwe uitdagingen in je werk, verre reizen maken: daar raak ik enthousiast van. Vooral de ontdekkingstocht als je naar een onbekend land gaat met andere mensen, culturen en omgevingen, geeft me energie.

Analyseren

Deze energie en het enthousiasme voor het werkveld, maken dat ik helemaal op mijn plek ben bij &Morgen. Ik vind het mooi om en bijdrage te kunnen leveren aan de leefbaarheid van Nederland. U komt mij vooral tegen aan het begin van trajecten. Ik analyseer bijvoorbeeld regelingen van bedrijven en onderzoek hoe het huidige reisgedrag van medewerkers tot stand komt. Hiervoor heb ik de reisstijlentest doorontwikkeld, een prachtige tool om inzicht te krijgen in de drijfveren van reizigers. Ik werk graag met cijfers en analyseer een regeling tot elke komma klopt. Daar heeft u immers het meeste aan. Daarnaast ondersteun ik bij sessies en workshops en werk naderhand de resultaten uit.

Frisse blik

Ik ondersteun de adviseurs van &Morgen op allerlei manieren, zowel inhoudelijk als praktisch. Dat maakt dit werk voor mij heel divers en heel leerzaam. Als jonge hond binnen het bedrijf hou ik ervan om met collega’s te sparren en kritisch te kijken naar vraagstukken. U kunt mij bellen voor praktische vragen, een frisse blik, informatie over wat er speelt. En als u langskomt op de Mariaplaats, vraag me dan vooral voor een potje tafelvoetbal.