apr 15

Marion Patist

Al jarenlang denk ik met werkgevers en overheden mee en ondersteun ze bij slim en duurzaam werken en reizen. Een praktijkgerichte aanpak – dat is wat je van mij mag verwachten. Ik ben namelijk in mijn element als ik praktisch en resultaatgericht kan meewerken in publiek – en private samenwerkingsprojecten. Ik weet altijd iedereen te enthousiasmeren, activeren en betrokken te houden.

Mijn passies zijn natuur, kunst en architectuur. In mijn vrije tijd ben ik actief betrokken bij de lokale politiek, de thema’s bereikbaarheid en leefbaarheid zijn mijn aandachtspunten. Ik vind een duurzaam beleid belangrijk en hou niet van voorstellen die maar een korte tijd haalbaar zijn.

De afgelopen jaren werkte ik mee aan verbetering van de leefbaarheid en bereikbaarheid van Leeuwarden. Ik overtuigde veel bedrijven om de fiets te promoten in het woon-werkverkeer door mee te doen aan rij2op5 of Park & Bike. De fietsstimuleringsactie op twee bedrijventerreinen in Leeuwarden was een groot succes. Resultaten waar ik trots op ben.