apr 03

Marc van der Seijs

Ons mobiliteitsgedrag verandert de komende jaren sterk als gevolg van maatschappelijke en technische ontwikkelingen. Nieuwe ontwikkelingen in mobiliteit vragen om deskundigheid op het gebied van mobiliteit maar ook om ondernemerschap.

Als projectmanager bij &Morgen ben ik actief om mobiliteit, ruimte en infrastructuur aan te laten sluiten op deze veranderingen. Dit voor onze klanten zoals provincies, gemeenten, het Rijk maar ook ontwikkelaars. Daarbij ben ik breed inzetbaar van expert tot proces- of projectmanager.

Ik ben creatief en gewend veel ballen tegelijkertijd in de lucht te houden. Ik heb jarenlange ervaring op het gebied van mobiliteitsvraagstukken en ken zowel de wereld van de werkgever als die van verschillende overheidsinitiatieven op het gebied van bereikbaarheid. Wat mij uniek maakt, is dat ik vanuit mijn achtergrond als ondernemer juist ook de problematiek van werkgevers begrijp en op die manier de diverse belangen goed met elkaar kan verbinden.

Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd op zoek naar allerlei nieuwe vormen van creativiteit. Zo stond ik aansluitend op mijn acteerlessen drie dagen in het theater op de planken en repeteren we voor een nieuwe uitvoering. Ook schrijf ik regelmatig blogs over mijn verwonderingen en ervaringen in het dagelijkse leven. Tenslotte ben ik trotse vader van twee zoons die mij elke dag opnieuw inspireren!