feb 08

Lisa Knaack

Lisa

…in een paar zinnen:

Lisa is gedreven en intrinsiek gemotiveerd om de mobiliteit van de toekomst mee te ontwikkelen. Voor haar is het belangrijk naar de verschillende perspectieven van een probleem te kijken en voor iedereen passende oplossingen te vinden. Zij vindt de integratie van verschillende onderwerpen in één taak spannend, omdat hierdoor nieuwe oplossingsmogelijkheden ontstaan. Haar vriendelijke aard maakt haar een goede teamspeler.

De onderwerpen ruimtelijke ordening en mobiliteit zijn het belangrijkst voor haar, omdat ze in hun combinatie veel slimme mogelijkheden ziet om onnodige mobiliteit te voorkomen. Aangezien zij Duitse is, brengt zij een frisse blik op de huidige uitdagingen in Nederland mee en kijkt ze graag kritisch naar hoe dingen altijd zijn gedaan. Daarnaast heeft zij ervaring met het ontwikkelen van visies voor de stad van de toekomst.

…wordt blij van:

Gezamenlijk een slim en pragmatisch eindresultaat bereiken dat ook realiseerbaar is. In haar vrije tijd houdt ze van het lezen van een goed boek, wandelen met de hond en nadenken over grote vragen.

…is typisch:

Doelgericht en accuraat naar een oplossing toewerken. Lisa begrijpt snel hoe processen werken.