apr 03

Linda Blankenstein

Al zo’n tien jaar werk ik als communicatieadviseur bij &Morgen. Voor zowel &Morgen als voor diverse klanten schrijf en redigeer ik teksten op het gebied van slim werken en reizen. In wat voor medium of vorm dan ook: van blogs tot brochures, van websites tot digitale nieuwsbrieven en van persberichten tot posters. Daarnaast verzorg ik webredactie en communitybeheer voor diverse informatieve sites en geef ik communicatieadviezen. Ook ben ik de gangmaker achter Nieuwegein fietst! (lokale fietscommunity).

Duidelijke taal

Ik ga voor duidelijke taal, altijd en overal. Als vrijwilliger maak ik levensboeken met en voor ouderen en schrijf ik artikelen voor [t]Huis, het donateursblad van het Ronald McDonald Kinderfonds. Heldere en pakkende teksten in welk medium dan ook die hun doel bereiken bij de lezer, dat is mijn signatuur.

Doelgericht

Ik werk praktisch, doelgericht en concreet met veel aandacht voor deadlines, informatiebehoeftes en dwarsverbanden. Momenteel ben ik als communicatiemedewerker en projectleider nauw betrokken bij meerdere projecten van de Fietsersbond waaronder Ik fiets (grootschalig fietsstimuleringsprogramma in de provincie Utrecht), Love to Ride en de Alliantie Werken in Beweging.