apr 03

Linda Blankenstein

Al meer dan zeven jaar werk ik als communicatieadviseur bij &Morgen. Voor zowel &Morgen als voor diverse klanten schrijf en redigeer ik teksten op het gebied van slim werken en reizen. In wat voor medium of vorm dan ook: van blogs tot brochures, van websites tot digitale nieuwsbrieven en van persberichten tot posters. Daarnaast doe ik webredactie en communitybeheer voor diverse informatieve sites en geef ik communicatieadviezen.

Duidelijke taal

Ik ga voor duidelijke taal, altijd en overal. Als vrijwilliger schrijf ik levensboeken met en voor ouderen en schrijf ik artikelen voor [t]Huis, het donateursblad van het Ronald McDonald Kinderfonds. Heldere en pakkende teksten in welk medium dan ook die hun doel bereiken bij de lezer, dat is mijn signatuur.

Doelgericht

Ik werk praktisch, doelgericht en concreet met veel aandacht voor deadlines, informatiebehoeftes en dwarsverbanden. Momenteel beheer ik het sociaal kennisplatform werkenreizen.nl. Hiermee voorzien we klanten van voor hen relevante en op hun wensen toegesneden informatie over ontwikkelingen op de mobiliteitsmarkt. Een interactief medium dat heel veel mogelijkheden biedt en waar ik trots op ben.