apr 03

Linda Blankenstein

Linda

…in een paar zinnen:

Linda is communicatieadviseur maar eerst en vooral is ze tekstschrijver -zeg maar gerust teksttovenaar- in hart en nieren. Ze geniet ervan om ingewikkelde en uiteenlopende mobiliteitsonderwerpen over het voetlicht te brengen, verpakt in een boeiende en begrijpelijke tekst. Elke vorm heeft ze in haar vingers: van blogs tot brochures, van webteksten tot whitepapers en van nieuwsbrieven tot persberichten. Linda zet haar schrijf- en communicatietalent niet alleen in voor interne klussen maar ook voor diverse opdrachtgevers. Daarbij ligt haar focus steeds vaker op fietsstimulering en communitymanagement, twee zaken die zij bijvoorbeeld enthousiast combineert in haar werk als fietsambassadeur en Doortrappencoördinator voor de gemeente Nieuwegein.

…wordt blij van:

‘Taal is zeg maar echt mijn ding’ is een uitspraak die Linda op het lijf geschreven is. Niet voor niks schrijft ze in haar vrije tijd artikelen voor het magazine [t]Huis (donateursblad van Ronald McDonald Huis Utrecht) en levensboeken voor senioren. Ook laadt ze zich op door veel te lezen, te zingen in een groot popkoor, het Pieterpad te wandelen en natuurlijk veel te fietsen.

…is typisch:

Duidelijke taal, praktisch, rustig en doelgericht werken met veel oog voor detail, dat is typisch Linda. Verder is ze nogal gehecht aan haar vele lijstjes en dikke papieren agenda, maar dat kan ook beroepsdeformatie zijn.