feb 03

Ivan Houdijk

…in een paar zinnen:

Ik heb een grote passie voor alles wat te maken heeft met duurzaamheid. Dat is is dan ook terug te zien in de studies die ik volgde. Na de studie Climate & Management wilde ik mij verder verdiepen in de wereld van duurzaamheid in de stedelijke omgeving. Daarom volgde ik de master Local Environmental Change and Sustainable Cities. Recent afgestudeerd en met kennis van uiteenlopende duurzaamheidsaspecten, zet ik mij nu met veel plezier, een dosis positieve energie en een frisse blik in voor de thema’s mobiliteitshubs en autoluwe steden.  

…wordt blij van:

In mijn vrije tijd hou ik er vooral van om naar buiten te gaan en de natuur in te trekken. Het liefst doe ik dat lopend of  ik pak de fiets. Daarnaast reis ik graag. Binnen Europa pak ik daarvoor liever de trein om niet te gehaast te reizen en veel verschillende plekken te kunnen bezoeken. Van de standaard toeristensteden tot de meer onbekende plekjes van Europa. 

…is typisch:

Enthousiast en leergierig. Verder ben ik erg betrokken en werk ik zorgvuldig en met oog voor resultaat. Zowel gedreven zelf aan de slag gaan als samenwerken in teamverband vind ik leuk.