apr 15

Ilse Bink

Ilse is gedreven, leergierig en brengt graag ideeën van verschillende mensen samen. Ze richt zich niet alleen op de inhoud, maar is ook sterk gericht op de verbinding en samenwerking. Ilse is daarnaast creatief en heeft een passie voor het inzichtelijk maken van inhoud door middel van illustraties.

Ze beweegt mensen graag om duurzamer met de wereld om te gaan. Dit doet ze het liefst in teamverband. Samen tot nieuwe ideeën komen en anderen inspireren.

Mensen en goederen op een slimme en schone manier op plaats van bestemming aankomen. Dat is Ilse haar missie. Samen met betrokkenen gaat ze op zoek naar passende maatregelen. Hiervoor zoekt ze met gemeenten, bedrijven en gebieden naar oplossingen. Ze heeft ervaring met gebiedsmanagement, onderzoek en advies. Zo werkt ze in Utrecht met bedrijven samen om mobiliteit te verduurzamen.

Typisch Ilse

Ilse weet aan de hand van het verhaal van degene die tegenover haar zit de juiste vragen te stellen en de essentie te benoemen. Ze is vrolijk, open en nieuwsgierig. Daarnaast is Ilse een echt een mensen-mens. Altijd begaan met anderen.