+31 (0)30 215 50 80       Stadsplateau 5, Utrecht

Gabriëlle Dijkstra –
van der Burg

Ik help al jarenlang overheden en werkgevers bij de aanpak om onnodig autoverkeer terug te dringen en met het oplossen van andere mobiliteitsproblemen. Slim werken en slim reizen staat hierbij altijd centraal. Ik geef werkgevers goed inzicht in hun mogelijkheden, onder andere met praktische adviezen en door het uitvoeren van mobiliteitsscans. Ook stimuleer ik werkgevers en overheden om ervaringen te delen. Het motiveert mij om te zien dat juist vaak die kleine praktische initiatieven leiden tot resultaten en navolging.

Passie voor fietsen

Privé haal ik veel energie uit mijn passie voor fietsen. Ik ben niet voor niets bij &Morgen één van de experts op dat gebied. Daarom vond ik het leuk voor het programma Slim Reizen Stedendriehoek onder andere de succesvolle fietsactie Slim Schakelen te organiseren,van idee tot en met evaluatie.

… en voor cijfers

Ook puzzel ik graag, vooral sudoku’s. Daarom ontwikkelde ik voor &Morgen een ‘Supersudoku’, een instrument waarmee we makkelijker de resultaten van een postcodescan kunnen verwerken. Deze geeft niet alleen inzicht in de woon-werkafstanden en (mogelijke) vervoerwijze van medewerkers, maar ook in de huidige reiskosten en CO2-uitstoot. Daarnaast kunnen we nu de mogelijke effecten van mobiliteitsmaatregelen laten zien!

 

Meld u nu aan voor de
&Morgen nieuwsbrief