feb 05

Eline Korthof

Ik heb een Civieltechnische achtergrond met een specialisme op het gebied van Transport en Planning. Na mijn studie heb ik ruim drie jaar bij Sweco gewerkt, waar ik mij dagelijks bezighield met verschillende soorten mobiliteitsvraagstukken op operationeel, tactisch en strategische niveau voor voornamelijk gemeenten, provincies en Rijkswaterstaat. Dit deed ik zowel in de rol van adviseur als in de rol van projectleider.

Mijn drijfveer om bij &Morgen te gaan werken, is de mensgerichte aanpak, waarbij het verbinden van de juiste partijen en belangen centraal staat. Als adviseur ben ik werkzaam binnen de domeinen Mobiliteitsmanagement en Intelligente Mobiliteit en houd ik mij onder andere bezig met vraagstukken omtrent slim reizen en innovatieve mobiliteitsoplossingen.

Mijn kernwaardes zijn eerlijkheid, openheid en enthousiasme. Ik heb een analytisch denkvermogen, ben resultaatgericht en heb een ondernemende houding. Daarnaast ben ik een echte teamplayer, omdat ik er van overtuigd ben dat je door samen te werken het eindresultaat naar een hoger niveau kunt brengen. Deze overtuiging is mede ontstaan door mijn passie voor hockey, waar we enkel als een goed samenwerkend team de overwinning kunnen behalen!