apr 17

Diana van der Horst

…in een paar zinnen:

Diana is een mobiliteitsprofessional met meer dan 20 jaar ervaring in autoleasing en mobiliteit. De afgelopen jaren ontwikkelde ze een sterke focus op het actualiseren en verbeteren van het mobiliteitsbeleid van organisaties. Ze heeft ervaring met het ontwikkelen en in de markt zetten van een nieuw en innovatief product en weet wat er speelt. Veel bedrijven willen flexibeler met hun mobiliteit omgaan. Verduurzaming is niet meer weg te denken en medewerkers willen een ruimer aanbod en meer keuzevrijheid ervaren. Vraagstukken over mobiliteit pakt Diana dan ook met plezier op, of het nu gaat over beleid, leveranciersselectie, innoveren of gedragsverandering. Omdat het altijd om maatwerk gaat, vindt ze het belangrijk om samen met alle belanghebbenden naar de beste oplossing te zoeken. Om wat voor organisatie gaat het, wat is de organisatiecultuur, waar loopt men tegenaan, wat zijn de doelstellingen en uiteindelijk: wat werkt dan wel en wat niet?

…wordt blij van:

Lekker eten en drinken in goed gezelschap. Ook is Diana graag buiten, het liefst om te skiën maar een uitdagende wandeling in de natuur maakt haar ook blij. Ze kan snel ontroerd raken van muziek en dans en bezoekt dan ook graag theaters en concerten.

…is typisch:

Nieuwsgierig en oprecht geïnteresseerd in mensen en organisaties. Houdt van ontdekken en doet graag nieuwe dingen. Hecht veel belang aan service, kwaliteit en plezier. Bovendien is ze analytisch en oplossingsgericht. Met Diana haal je een echte mobiliteitsprofessional in huis.